Простете им на ваш`те врагове,
прощаването носи топлина
на изтерзаните ни умове,
на бясно биещите ни сърца.
Неземна благодат е да простиш –
душата ти не те яде отвътре.
Прощаване е да се подчиниш
на доброта – мечтите тя ще сбъдне!
© Данаил Таков Todos los derechos reservados