27 ene 2021, 21:52

Да се изгубя в теб 

  Poesía » De amor
206 0 2

Искам в теб да се изгубя,
като в мистериозен град!
С хиляди улици непознати
и всички различни.
Едни - мрачни и тъжни,
други - светли и аванюристични.
Град с много контрасти и
хиляди нощи безсънни.

Искам да го опозная,
по артериите да се спусна!
Всяка част да пребродя,
до сърцето уморено да рухна.
Ритъма да почувствам,
в трафика от чувства да заседна.
Да усетя - как там се живее.
Да потъна, да се изгубя в тебе.

© Росица Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??