Да се роди една мечта
След дългата раздяла пак
изгрява утрото щастливо
и може би това е знак –
ще бъде лятото красиво.
Да се завърне любовта,
да бъде радостна и мила!
По пътя прелестни цветя
и аромат да я опива!
И розите така цъфтят,
танцуват, сякаш ми се струва,
в небето птиците летят
и красотата съществува.
Но да потърсим любовта
във всички изгреви красиви,
да се роди една мечта
и нека бъдем с теб щастливи!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados