May 25, 2022, 11:07 AM

Да се роди една мечта 

  Poetry » Love
201 0 4

     

  Да се роди една мечта

 

След дългата раздяла пак

изгрява утрото щастливо

и може би това е знак –

ще бъде лятото красиво.

 

Да се завърне любовта,

да бъде радостна и мила!

По пътя прелестни цветя

и аромат да я опива!

 

И розите така цъфтят,

танцуват, сякаш ми се струва,

в небето птиците летят

и красотата съществува.

 

Но да потърсим любовта

във всички изгреви красиви,

да се роди една мечта

и нека бъдем с теб щастливи!

                  Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??