30 nov 2014, 22:25

Да си купя 

  Poesía » De amor
418 0 0

Как ми се искаше татко да беше жив,

щях да си купя от твоето време,

за да бъдеш до мен, да съм щастлив,

вместо сега тъга да ме обзема.

 

Но ето, на!, оставих времето ти да свърши,

сега се проклинам: Дявол да ме вземе!,

че още млад животът ти се прекърши

и не можах да си купя аз от твоето време!

© Илия Левков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??