30.11.2014 г., 22:25 ч.

Да си купя 

  Поезия » Любовна
408 0 0

Как ми се искаше татко да беше жив,

щях да си купя от твоето време,

за да бъдеш до мен, да съм щастлив,

вместо сега тъга да ме обзема.

 

Но ето, на!, оставих времето ти да свърши,

сега се проклинам: Дявол да ме вземе!,

че още млад животът ти се прекърши

и не можах да си купя аз от твоето време!

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??