30 нояб. 2014 г., 22:25

Да си купя 

  Поэзия » Любовная
419 0 0

Как ми се искаше татко да беше жив,

щях да си купя от твоето време,

за да бъдеш до мен, да съм щастлив,

вместо сега тъга да ме обзема.

 

Но ето, на!, оставих времето ти да свърши,

сега се проклинам: Дявол да ме вземе!,

че още млад животът ти се прекърши

и не можах да си купя аз от твоето време!

© Илия Левков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??