7 mar 2012, 22:57

Да споделиш песента 

  Poesía » De amor
761 0 3

 

Потърсих те сред утринния хлад,

ти идваше със стръкче нежен цвят

и с него носеше за мене пролетта,

разцъфнала със твоята усмивка в утринта.

 

Тогава с топъл повей разлисти се денят,

за да прегърне двама, споделили песента

и като птиците, зареяни сред пъстрата дъга,

ний тръгнахме един до друг, ръка в ръка.

 

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??