Потърсих те сред утринния хлад,
ти идваше със стръкче нежен цвят
и с него носеше за мене пролетта,
разцъфнала със твоята усмивка в утринта.
Тогава с топъл повей разлисти се денят,
за да прегърне двама, споделили песента
и като птиците, зареяни сред пъстрата дъга,
ний тръгнахме един до друг, ръка в ръка.
© Мартина Всички права запазени
поздравявам те, Мартина..сърдечно.