Върти се Земята, върти се, върти,
по нея забързани ние вървим.
Прибягваме, тичаме, тичаме
и нямаме време дори да обичаме.
Върти се Земята, върти се, върти,
а ние сме чужди на всяко обичане,
а ние сме глухи за всяка любов
и слепи сме, слепи за изгрева нов.
Върти се Земята, върти се, върти
и нашите дни тя брои ли брои.
Да спрем, да починем за малко поне,
любов да си вземем, любов да дадем.
© Хари Спасов Todos los derechos reservados