29 мая 2021 г., 06:46

Да спрем 

  Поэзия » Другая
169 0 2

Върти се Земята, върти се, върти,

по нея забързани ние вървим.

Прибягваме, тичаме, тичаме

и нямаме време дори да обичаме.

 

Върти се Земята, върти се, върти,

а ние сме чужди на всяко обичане,

а ние сме глухи за всяка любов

и слепи сме, слепи за изгрева нов.

 

Върти се Земята, върти се, върти

и нашите дни тя брои ли брои.

Да спрем, да починем за малко поне,

любов да си вземем, любов да дадем.

 

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??