8 ago 2017, 16:48

Да стигна 

  Poesía » Otra
268 0 1

 

Простора, мечтите, слънцето, тишината.

Простора, по който птиците кръжат,

мечтите на моя живот.

Слънцето без да изгоря крила

тишината на спокойния и праведен дух.

 

Трябва ми нежност като въздух,

доброта като вода,

и топлина – сега.

Мълвата ми е безразлична.

Хорските приказки – чужди.

Клюката – отвратителна.

Искам да дишам чист въздух,

да пия бистра вода

и думите хорски да топлят сърцето ми.

© Асен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??