2 feb 2020, 8:00

Да свети 

  Poesía » Civil
416 0 0

Да свети

 

Някой търсеше магазин за сърца? 

И, разбра, и души , не продават,

дори да са плакали от много тъга

остават цели ...и продължават.

 

Събират си дни, не стъкълца,

събират любов и сили и вяра

да заблестят, като нови слънца.

Вървят.Светлина се раздава, раздава.

 

Нито купуват-нито продават. 

Божи храм е сърцето на тези,

не носят кръст-магия създават

и обичта им да свети, да свети!

Нора

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??