Да свети
Някой търсеше магазин за сърца?
И, разбра, и души , не продават,
дори да са плакали от много тъга
остават цели ...и продължават.
Събират си дни, не стъкълца,
събират любов и сили и вяра
да заблестят, като нови слънца.
Вървят.Светлина се раздава, раздава.
Нито купуват-нито продават.
Божи храм е сърцето на тези,
не носят кръст-магия създават
и обичта им да свети, да свети!
Нора
© Елеонора Крушева All rights reserved.