8 sept 2017, 10:31  

Висини –2 

  Poesía » Otra
1430 10 27

 ( На алпинистите)

 

Този връх е висок, най -висок.

Ти реши да ти бъде Голгота,

та да види отгоре и Бог

как минаваш със щурм през живота.

 

Всяка стъпка ти дава кураж,

всяко вдишване – капка надежда...

Аз те гледам с почуда и страх

и за почит главата си свеждам.

 

 

                        

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??