30 jul 2011, 12:10

Да те гадая 

  Poesía » Filosófica
550 0 4

Най-светъл стих ще ти напиша

и те прегърна, за да не си идеш.

Избраница съм твоя - ти

недокосваема, неуловима.

Любов, нова одежда аз ти купих,

изтрих сълзи по морни скули.

Открих те под небето синьо,

да те гадая вечно, някак...

Като Икар си, търсиш свое слънце,

като начало си божествено.

Защото няма по-велико от живота!

Защото ти си сбъдната молитва моя!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??