30 nov 2007, 9:32

Да те обичам 

  Poesía » De amor
2197 1 45

Обичам да те любя.
Денем и нощем.
... Винаги.
В младостта ми ме връщаш...
Живот ми вдъхваш...
Обичам да те любя.
С дъх на пресен хляб ухае тялото ти.
Гладен съм до теб...
За любовта ти съм гладен.
Нямам насита...
Обичам да те любя.
Жаден съм за ласките ти.
Опияняващи са...
... пристрастен съм...
Обичам да те любя...
Обичам те, любов!

© Христо Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??