30.11.2007 г., 9:32 ч.

Да те обичам 

  Поезия » Любовна
2176 1 45

Обичам да те любя.
Денем и нощем.
... Винаги.
В младостта ми ме връщаш...
Живот ми вдъхваш...
Обичам да те любя.
С дъх на пресен хляб ухае тялото ти.
Гладен съм до теб...
За любовта ти съм гладен.
Нямам насита...
Обичам да те любя.
Жаден съм за ласките ти.
Опияняващи са...
... пристрастен съм...
Обичам да те любя...
Обичам те, любов!

© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??