16 oct 2013, 21:26

Да те обичам! 

  Poesía » De amor
580 0 0

Ти си слънце, незалязващо в очите

и моят плач недоизплакан.

Не мога много. Нямам нищо.

Изтръпнах прекалено рано.

 

Родих се аз да те обичам.

Да те обичам страстно, усмихнато и нежно.

Да те обичам бясно, намръщено и криво.

Ти - вечната дъга, дори и в мрачни дни.

 

И зная твоят странен начин

обич да показваш...

и твоят неочакван, кратък бяг защо е...

Ранена птица си и ти - от старите ловджийки.

 

Отново аз да те обичам - позволи ми!

Пусни емоциите си на воля.

Не си отивай - не сега, а - никога.

Заказана от боговете - Твоя!

 

Да те обичам - предизвикателство...

И между страст и спор

се крие нашата объркана любов.

Да те обичам - това е моят начин да се чувствам жива!

© Ивана Кондева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??