14 may 2009, 23:39

Да те обичам ли? 

  Poesía » De amor
602 0 0

Да те обичам ли?

 

Очите ти дори не помня.

Студени или топли бяха те.

Душата ти - искра или вода.

В пустошта ли те намерих, или не?

 

Гласа ти – помня ли го?

Слънцето грееше ли?

Или ти се скри от него?

За мен помислял ли си?

 

Косата ти.

Нея я помня - черна.

Усмивката ти -

ледена или просто тъжна?

 

А сърцето ти?

А моето?

В мрак ли са сковани?

Или са по-чисти от небето?

© Мариела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??