На прага е застанала жена,
една жена с търпение безкрайно.
Простила ти поредната вина
и даже всичките ти детски тайни.
Изплакала е хиляди сълзи...
в свойте дни на празното очакване.
Че ти ще се завърнеш като син,
който ще я гушне пред вратата.
На прага е застанала жена,
една жена с търпение безкрайно.
И пак изрича думите "Ела,
върни се да те стопли мама!"
© Аз Todos los derechos reservados
______________________________
Писането на кирилица в сайта е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!