May 20, 2016, 8:24 PM

Да те стопли мама... 

  Poetry
465 1 7

На прага е застанала жена,
една жена с търпение безкрайно.
Простила ти поредната вина
и даже всичките ти детски тайни.

 

Изплакала е хиляди сълзи...
в свойте дни на празното очакване.
Че ти ще се завърнеш като син,
който ще я гушне пред вратата.

 

На прага е застанала жена,
една жена с търпение безкрайно.
И пак изрича думите "Ела, 
върни се да те стопли мама!"

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??