20.05.2016 г., 20:24 ч.

Да те стопли мама... 

  Поезия
464 1 7

На прага е застанала жена,
една жена с търпение безкрайно.
Простила ти поредната вина
и даже всичките ти детски тайни.

 

Изплакала е хиляди сълзи...
в свойте дни на празното очакване.
Че ти ще се завърнеш като син,
който ще я гушне пред вратата.

 

На прага е застанала жена,
една жена с търпение безкрайно.
И пак изрича думите "Ела, 
върни се да те стопли мама!"

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??