4 nov 2010, 13:52

Да те забравя не мога 

  Poesía » Otra
530 0 1

С мисли за теб се будя,

с тях вечер заспивам,

колкото и да се трудя,

от ума си не те изтривам.

 

Да те забравя няма да е лесно,

в сърцето ми те има,

да те мразя – не е честно,

любовта към теб е видима.

 

На пътя пред мен си ти,

където и да тръгна аз,

по тъмни улици разбити

навсякъде чувам твоя глас.

 

Да те забравя не мога,

ти си в моето тяло –

разпространена като дрога,

превзела ме изцяло.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??