20 oct 2009, 10:48

Да ти сипя ли... 

  Poesía
541 0 7

 

 

… джин

 

нямам тоник

текила ли каза…

 

добре…

 

(само малко

да среша

косите си)

 

с малко ядки

а после…

 

кафе…

 

да ти дам ли…

 

тъга…

 

нямам друго

и вяра си нямам…

 

така ме вземи

 

(като празна

завивка съм

в утрото…)

 

още топля

в ръцете…

 

сълзи…

 

да ти сипя ли…

 

… вино

 

(до дъно съм истинска…)

 

ето чаша

ти сам

избери…

 

да отпием

тъгата

от пръстите

 

тази нощ

само спомен

си…

 

в стих…

 

 

                                                                                          ... sorma...

                                                                                         (... не питай...)

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??