… джин
нямам тоник
текила ли каза…
добре…
(само малко
да среша
косите си)
с малко ядки
а после…
кафе…
…
да ти дам ли…
тъга…
нямам друго
и вяра си нямам…
така ме вземи
(като празна
завивка съм
в утрото…)
още топля
в ръцете…
сълзи…
…
да ти сипя ли…
… вино
(до дъно съм истинска…)
ето чаша
ти сам
избери…
да отпием
тъгата
от пръстите
тази нощ
само спомен
си…
в стих…
…
(... не питай...)
© Бехрин Все права защищены