Да вярваш
Да обичаш е значи да вярваш,
това е най-важното в любовта.
Вярата и надеждата,две чувства
усеща го,чувства го и любимата жена.
Аз вярвам, това значи че мога,
с трудностите да се боря всеки ден.
Пътят си вървя с подкрепа на Бога,
с това съм вярвам необикновен.
Аз вярвам силно в моята муза бяла,
която ме спохожда често през ноща.
Тя като самодива своя бяг е спряла,
остава с мен през ноща,до сутринта.
Аз вярвам в моите приятели добри,
с тях няма да останем никога сами.
Когато споходят ни нещастие, беда,
те ще дойдат за да ни подадат ръка.
Аз вярвам че за моята мила страна,
ще дойдат скоро по-добри времена.
Тук в нея да останат мойте мили деца,
да се докажат тук в своята родина.
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados