Feb 5, 2021, 11:22 PM

Да вярваш 

  Poetry » Love
182 0 0

                                   Да вярваш

 

 

 

Да обичаш е значи да вярваш,

това е най-важното в любовта.

Вярата и надеждата,две чувства

усеща го,чувства го  и любимата жена.

 

Аз вярвам, това значи че мога,

с трудностите да се боря всеки ден.

Пътят си вървя с подкрепа на Бога,

с това съм вярвам необикновен.

 

Аз вярвам силно в моята муза бяла,

която ме спохожда често през ноща.

Тя като самодива своя бяг е спряла,

остава с мен през ноща,до сутринта.

 

Аз вярвам в моите приятели добри,

с тях няма да останем никога сами.

Когато споходят ни нещастие, беда,

те ще дойдат за да ни подадат ръка.

 

Аз вярвам че за моята мила страна,

ще дойдат скоро по-добри времена.

Тук в нея да останат мойте мили деца,

да се докажат тук в своята родина.

 

 

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??