6 jun 2008, 17:10

Да зарадваш едно болно дете 

  Poesía » Otra
1647 0 14
 

Да зарадваш
едно болно дете,
скрил в себе си нощта,
притаяваш дъх,
а отвън синьото небе
очаква да залее младостта...
Да зарадваш
едно болно дете,
да го накараш да не
мисли за страха от тъмнината,
да имаш харизма,
да имаш сърце...
Да зарадваш
едно болно дете...
Ти знаеш ли колко е хубаво...

© Любослава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??