6 июн. 2008 г., 17:10

Да зарадваш едно болно дете 

  Поэзия » Другая
1657 0 14
 

Да зарадваш
едно болно дете,
скрил в себе си нощта,
притаяваш дъх,
а отвън синьото небе
очаква да залее младостта...
Да зарадваш
едно болно дете,
да го накараш да не
мисли за страха от тъмнината,
да имаш харизма,
да имаш сърце...
Да зарадваш
едно болно дете...
Ти знаеш ли колко е хубаво...

© Любослава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??