6.06.2008 г., 17:10 ч.

Да зарадваш едно болно дете 

  Поезия » Друга
1655 0 14
 

Да зарадваш
едно болно дете,
скрил в себе си нощта,
притаяваш дъх,
а отвън синьото небе
очаква да залее младостта...
Да зарадваш
едно болно дете,
да го накараш да не
мисли за страха от тъмнината,
да имаш харизма,
да имаш сърце...
Да зарадваш
едно болно дете...
Ти знаеш ли колко е хубаво...

© Любослава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??