9 may 2012, 18:46

Да знаеш... 

  Poesía » De amor
974 0 2

Да знаеш само как бавно

времето след теб убива!

Разкъсва спомен, тъжна песен,

дори целувката ти вече изгнива!

Да знаеш само как пронизва

като нож името ти,

изречено от друга...

С която сега делиш -

и ден, и нощ, и цял един живот,

наречен - Любов!

Да знаеш само как пари

във сърцето,

погледна ли във теб детето,

как нежно ù се усмихва

и в прегръдките ù притихва...

А ръцете, краката... Боже,

цялото ми тяло, знаеш ли как трепери?

Когато до себе си тебе търси,

а не може да намери?

Да знаеш само... но не знаеш!

 

 

 

© Цветослава Младенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??