Мексико…
Серенада…
Енергия в мексикански пирамиди…
Рима приятелска сред клада…
Гора, вода и миди…
Есен…
Йерархия свещенa в песен…
Сила…
Топлина сред дейсвителност гнила…
Аура воал…
Носител на красота и ценност, идеал…
История за доблест и чутовен героизъм…
Шепот златен и сред болка и трагизъм…
Енергия наследена от Софроний и другите избрани
Вяра, воля и сред рани…
© Мариета Дечевска Todos los derechos reservados