Jan 27, 2015, 7:52 AM

* * * 

  Poetry
353 0 0

Мексико…

 

Серенада…

 Енергия в мексикански пирамиди…

Рима приятелска сред клада…

Гора, вода и миди…

Есен…

Йерархия свещенa в песен…

Сила…

Топлина сред дейсвителност гнила…

 Аура воал…

Носител на красота и ценност, идеал…

История за доблест и чутовен героизъм…

 Шепот златен и сред болка и трагизъм…

Енергия наследена от Софроний и другите избрани

Вяра, воля и сред рани…

© Мариета Дечевска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??