Дадох всичко ®
Имах малко, но ти дадох всичко -
обич, вярност и една душа!
А в замяна не получих нищо,
само болка и огромна самота!
Имах малко, но не го запазих,
позволих да ме раняваш, да кърви.
Гордостта си даже не опазих,
просто се оставих да боли.
Имах малко и на теб го дадох,
ти го взе и питам се - защо?
Днес усмихвам се и вече зная,
че животът ни е вечно колело!
Днес си горе, утре ще си долу
и тогава аз ще полетя!
Имах малко, но ти дадох много!
Мислил ли си някога за пропастта?
© Мариана Todos los derechos reservados