19 ene 2008, 9:52

Дай ми само... 

  Poesía » Otra
1057 0 8

 

Дай ми само кутия цигари,

кутия цигари и слънце.

Покажи ми път - път без товари.

И малко обич - дори само зрънце!

 

Дай ми пламък, не искам запалка -

сърцето само си гори.

Вдъхни ми надежда, даже и малка,

че и друг с мен по пътя върви.

 

Виж дима тежък, виж го отблизо -

тежък, а леко лети.

С него в сърцето ми пламъкът влиза,

а после с мечтите лети.

© Тинка Това Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??