Дай пет
Мразовито е
за ''дай пет''.
Рекламите треперят.
Студът чупи колите,
гони пешеходците.
Искам да съм
бездомно куче,
свито на кравай
до опикания вход,
намерило луната
и звездите...
20.11.2013
© Ивайло Яков Todos los derechos reservados