Dec 4, 2013, 2:08 PM

Дай пет 

  Poetry » White poetry
721 0 0

    Дай пет

 

Мразовито е

за ''дай пет''.

Рекламите треперят.

Студът чупи колите,

гони пешеходците.

Искам да съм

бездомно куче,

свито на кравай

до опикания вход,

намерило луната

и звездите...

 

20.11.2013

© Ивайло Яков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??