11 abr 2010, 9:35

Далеч 

  Poesía
360 0 1

              ДАЛЕЧ

 

Три дни беше далече от мене. 

Три дни живях безпаметно.

Душата ми плаче и стене,

но сърцето твое е каменно.

 

Чужди мисли ти сричаше.

С чужди надежди живя.

По чужди земи  вчера тичаше.

Напразно защо се гневя?

 

На четвъртия ден ще се върнеш

и пак ще бъдеш в мен влюбена.

Ще бъда от ревност посърнал.

Ще плача за дните загубени...

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??