25 ene 2014, 19:09

Далечни спомени 

  Poesía » De amor
454 0 1

Спомням си червените залези

С мирис на прах и бензин

И ехтяха до късно гласовете ни

Необезпокоявани от лоши очи

А малко по-нататък потръпваща в мрака

Очакваше целувката първа от мен

Която така и не получи

Но миг преди смъртта към мен да погледне... ще те целуна

И ще бъде тази целувка и първа и последна

А ти люби друг дотогава

 

© Мъртвец Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??