Спомням си червените залези
С мирис на прах и бензин
И ехтяха до късно гласовете ни
Необезпокоявани от лоши очи
А малко по-нататък потръпваща в мрака
Очакваше целувката първа от мен
Която така и не получи
Но миг преди смъртта към мен да погледне... ще те целуна
И ще бъде тази целувка и първа и последна
А ти люби друг дотогава
© Мъртвец Все права защищены