25.01.2014 г., 19:09 ч.

Далечни спомени 

  Поезия » Любовна
449 0 1

Спомням си червените залези

С мирис на прах и бензин

И ехтяха до късно гласовете ни

Необезпокоявани от лоши очи

А малко по-нататък потръпваща в мрака

Очакваше целувката първа от мен

Която така и не получи

Но миг преди смъртта към мен да погледне... ще те целуна

И ще бъде тази целувка и първа и последна

А ти люби друг дотогава

 

© Мъртвец Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??