1 jul 2016, 8:22

Далечно... 

  Poesía » De amor
807 2 2

сладостна песен
на славейче
кацнало върху
ябълково дърво
***
явно пее
за своята
отдавна изгубена любима
***
с лимонено-жълти крила
едва разпервайки ги
с Божия ръка украсени
***
залязващи лъчи
пригласят песента
а славеят
все толкова тъжен
тъгува за любимата си

 

© Любослава Пиринкова Todos los derechos reservados

30.06.2015г.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??