1.07.2016 г., 8:22 ч.

Далечно... 

  Поезия » Любовна
805 2 2

сладостна песен
на славейче
кацнало върху
ябълково дърво
***
явно пее
за своята
отдавна изгубена любима
***
с лимонено-жълти крила
едва разпервайки ги
с Божия ръка украсени
***
залязващи лъчи
пригласят песента
а славеят
все толкова тъжен
тъгува за любимата си

 

© Любослава Пиринкова Всички права запазени

30.06.2015г.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??