3 nov 2016, 12:56

Дали 

  Poesía » Filosófica
402 1 2

Дали ще мога пак да се събудя,

и вперил поглед в синьото небе,

от утринния въздух, дробовете да напълня

и да си кажа, ДА - мен нищо няма да ме спре,

надеждата не може и не трява да умре.

© Петър Максимов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??