Nov 3, 2016, 12:56 PM

Дали 

  Poetry » Phylosophy
401 1 2

Дали ще мога пак да се събудя,

и вперил поглед в синьото небе,

от утринния въздух, дробовете да напълня

и да си кажа, ДА - мен нищо няма да ме спре,

надеждата не може и не трява да умре.

© Петър Максимов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??