3 нояб. 2016 г., 12:56

Дали 

  Поэзия » Философская
399 1 2

Дали ще мога пак да се събудя,

и вперил поглед в синьото небе,

от утринния въздух, дробовете да напълня

и да си кажа, ДА - мен нищо няма да ме спре,

надеждата не може и не трява да умре.

© Петър Максимов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??