Порутена къщурка в гномски път...
С отдавна рухнал покрив.
Очи във нощната тъма блестят...
и търсят огънят вълшебен.
Животът казват сътворен е...
от Господ Бог за седем дни!
И че от яйцето се е родило вълшебството
в човешкото сърце с любов.
Казват че белтък не може
без жълтък да съществува!?
Че е омаята създала всичко в плът...
Дано да я опазим любовта си
таз същата човешката любов.
Защото нея щом загубим
губим бащинство и род.
© Ангел Todos los derechos reservados