27 jun 2007, 1:16

Дали 

  Poesía
523 0 1
Какво ще се случи,
след месец, след два?
Ще бъдем ли пак заедно
в прегръдките на любовта?

Или раздяла ще настъпи,
след месеца на трудност
и всеки сам пътя ще поеме,
за да търси нова радост?!

Дано тези думи останат
на белия лист хартия
и с теб продължиме, хванати за ръка,
готови да поемеме трудностите на съдбата!

© Д-р Диди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??