27 июн. 2007 г., 01:16

Дали 

  Поэзия
524 0 1
Какво ще се случи,
след месец, след два?
Ще бъдем ли пак заедно
в прегръдките на любовта?

Или раздяла ще настъпи,
след месеца на трудност
и всеки сам пътя ще поеме,
за да търси нова радост?!

Дано тези думи останат
на белия лист хартия
и с теб продължиме, хванати за ръка,
готови да поемеме трудностите на съдбата!

© Д-р Диди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??